Nicky Lieberton

Nicky Lieberton (1986) begon al op jonge leeftijd met de paardensport, al had op jonge leeftijd vooral de springsport haar interesse. Na haar ponytijd volgde in Legend haar eerste eigen paard, met deze zoon van de volbloed Lauries Crusador reed ze tot en met het ZZ-Licht. Na een pauze vanwege haar kinderen pakte ze haar sport weer vol passie op. Nicky had al langer een voorliefde voor Iberische paarden en zo kwam ze in het bezit van Fandango. Een PRE-ruin waarmee ze momenteel in het Z1 uitkomt en naar de Grand Prix toewerkt. Als amazone heeft Lieberton ambities om internationaal te starten. Nicky heeft een achtergrond in de retail en horeca en combineert haar ondernemerschap met gastvrijheid. Deze kwaliteiten bundelt ze in de sport- en handelsstal die ze samen met Rodrigo Laserna runt.

Nicky Lieberton

Rodrigo Laserna

Rodrigo Laserna

Rodrigo Laserna (1987) leerde paardrijden op de ranch van zijn familie in Colombia. Via videobanden maakte hij zich de kunst van de dressuursport eigen. Zijn opleiding volgde hij aan de Royal Andalusian School of Equestrian Art in het Spaanse Jerez, waar hij onder de hoede van Rafael Soto was. Naast het rijden ontwikkelde Rodrigo hier zijn techniek in het ‘aan de hand trainen’ van een paard. Na zijn opleiding werkte Rodrigo op het bekende paardensportcomplex Heilan in China, waar hij een quadrille onder zijn hoede had. In China ontmoet hij Imke Schellekens-Bartels en haar moeder Tineke, waarna hij aan de slag gaat bij hun olympische dressuurstal Academy Bartels. In Nederland werkte Rodrigo met Exit LW (v. Johnson) naar de Grand Prix, met de United-zoon Casper was hij succesvol in de internationale Lichte Tour. De laatste jaren heeft Laserna naam gemaakt als trainer. Vele gezichten in de dressuursport weten, vanwege zijn technische vaardigheden in het aan de hand laten piafferen, de weg naar Rodrigo goed te vinden.

Quillemette Kraaikamp

Quillemette Kraaikamp (1991) geniet bekendheid als fotograaf. Met haar bedrijf Hypic Hippische Fotografie heeft ze al veel bekende paardensporters en beroemde paarden voor de lens gehad. Quillemette deed een paardensportopleiding en werkte bij verschillende pension- en trainingsstallen. Met haar eigen paard Goldflamme O’Pardi is ze een bekend gezicht op social media, deze Zambuka-zoon wordt, net als Daimond Voice (v. Voice), door haar in het Z1 uitgebracht. Bij NL Stables bewijst Quillemette haar veelzijdigheid: naast de verzorging en de training van de paarden houdt ze zich bezig met fotografie en onderhoudt ze de socialmediakanalen. Quillemette haalt veel plezier uit het stapsgewijs opleiden van (jonge) paarden. Als amazone droomt ze van een slipjas, haar ambitie is om zich via de Lichte Tour door te ontwikkelen naar de Grand Prix.

 

Quillemette Kraaikamp

Partners

Wij werken samen met de volgende bedrijven om uw ervaring en verblijf zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.